De Buffel vaart in 1921 de haven binnen
De Buffel vaart in 1921 de haven binnen

Zomerse activiteiten op De Buffel

Actueel 294 keer gelezen

De Buffel is de gehele zomer geopend voor publiek (van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 16:00) zie voor meer details www.debuffel.nl

Zomerterras aan dek van de Buffel
Voor een kopje koffie/thee met eigengebakken Buffelkoek of een drankje is het zomerterras aan dek gratis toegankelijk, bij regen gratis toegang tot de Baksruimte in het schip.Voor betalende bezoekers is natuurlijk het gehele schip toegankelijk.Voor kinderen tot 12 jaar (t/m 30 augustus) zijn er elke woensdagmiddag (13.30-15.30 uur); activiteiten met o.a. Keesje gooien, Goud zoeken,Touwknopen en tot slot, een traktatie. Kinderen krijgen na afloop ook nog een verrassing mee naar huis.

Vestingdagen (18, 19 en 20 augustus)
Ook tijdens de vestingdagen zal de Buffel weer in al haar pracht te bewonderen zijn. Het publiek wordt dan ook gevraagd dit prachtige schip te bezoeken en zich te wentelen in het maritieme verleden van schip en Hellevoetsluis. Het Buffelkoor (bestaande uit vrijwilligers) zal regelmatig optreden, dit afgewisseld met de verschillende activiteiten aan de wal. Vele vrijwilligers staan klaar om de bezoekers op gepaste wijze, aan boord te ontvangen.

Om de Buffel te onderhouden, open te stellen en te exploiteren kunnen wij nog steeds gemotiveerde vrijwilligers gebruiken. Aanmelden via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant