Michiel van Mierlo, manager Sportfondsen Hellevoetsluis
Michiel van Mierlo, manager Sportfondsen Hellevoetsluis
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Sportfondsen Hellevoetsluis

Actueel 1.245 keer gelezen

Sportfondsen Hellevoetsluis verzorgt sportieve lessen voor de allerjongsten tot senioren. Iedereen die wil en kan sporten kan uit het ruime aanbod in zwemlessen, aquasporten, recreatief zwemmen, zaalsporten en buitensporten kiezen.

Michiel van Mierlo is sinds 2009 manager bij Sportfondsen Hellevoetsluis. Het zwembad, drie sporthallen en zeven gymzalen vallen onder zijn beheer. Sinds kort is ook de exploitatie; het verhuren en het monitoren van het onderhoud van het Cultuurhuis in handen van Sportfondsen Hellevoetsluis.

Sportlessen
Zowel in het water als in de gymzaal worden diverse lessen gegeven zoals aquajoggen en aquacycling. In de zaal wordt aerobics, bootcamp en pilates gegeven. Sport u liever buiten dan kunt u zich opgeven voor powerwalken en kickbikestep. De groepslessen kunnen nu ook in een kleinere zaal plaatsvinden waardoor abonnementhouders niet meer naar verschillende locaties hoeven.

Zwem ABC
Uiteraard verzorgt Sportfondsen zwemlessen voor het ABC diploma. U kunt uw kind vanaf vier jaar opgeven voor zwemlessen. U kunt kiezen uit wekelijkse lessen, privélessen of turbolessen. Privélessen zijn handig als kinderen een bepaalde zwemtechniek niet makkelijk onder de knie krijgen. Met enkele extra privélessen wordt sneller resultaat geboekt. Er zijn overigens ook zwemlessen voor volwassen. En er is baby & peuterzwemmen en zelfs zwangerschapszwemmen.

Survivalzwemmen
Het schoolzwemmen heeft plaatsgemaakt voor survivalzwemmen. Leerlingen tot en met groep 8 leren nu in een aantal lessen per jaar om zelfredzaam te zijn in het water. Zo leren de kinderen onder meer met kleding door een ' wak' te zwemmen. Sportfondsen Nederland is sinds kort JOGG partner en stimuleert sporten voor jongeren. Daarom komen groep 7 en 8 op de fiets naar het zwembad. Met het zwemvangnet wordt gezorgd dat alle kinderen, voordat zij naar de middelbare school gaan, een A-diploma halen. Ouders met een minimuminkomen kunnen via Sportfondsen informatie aanvragen over de mogelijkheden bij Stichting Leergeld.

"Dit zwembad bestaat 42 jaar. Wij zijn blij dat de gemeente heeft besloten een nieuw zwembad te gaan bouwen." Het nieuwe zwembad krijgt een wedstrijdbad van 25 meter met 5 banen. Er komt een deels beweegbare bodem in en er komt een doelgroepen bad met een beweegbare bodem. De recreatieve elementen, zoals een glijbaan, zijn nog niet bekend.

Beste accommodatie
Manager Michiel van Mierlo is hartstikke trots dat Sportfondsen Hellevoetsluis is uitgeroepen tot "Accommodatie van het Jaar 2017" gekozen uit 130 sportlocaties in Nederland tijdens de LMD (Landelijke Management Dagen). "We zijn onder meer goed beoordeeld door innovatie: het schoolzwemmen en de groepslessen." Hij doet zijn afkomst als Zeeuw eer aan en zorgde voor een tot op de cent sluitende begroting. Bovendien is het keurmerk Veilig en Schoon is met vlag en wimpel behaald. "Het prijzengeld gaat in de pot en daarmee wordt er binnenkort een leuk uitje in Rotterdam voor onze 40 medewerkers georganiseerd."

Kijk op voor meer informatie op: www.sportfondsenhellevoetsluis.nl of bel met 0181 -313 584.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant