"Dit gaat mijn 3e jaar worden bij v.v. Nieuwenhoorn en het voelt nog steeds goed.''

Steef Buijs zal ook komend seizoen de hoofdtrainer zijn van Nieuwenhoorn.

Actueel 713 keer gelezen

"Dit gaat mijn 3e jaar worden bij v.v. NIeuwenhoorn en het voelt nog steeds goed. We zijn met zijn allen aan een project begonnen om Nieuwenhoorn een zelfde status te geven als het destijds had toen het nog op de zondag actief was", geeft de 57-jarige trainer uit Numansdorp zelf aan. "We hebben een goede groep die bij elkaar past en waar dit seizoen jonge talenten als Brandon Nooitmeer, Merijn Wolters, Tom Sleeuwenhoek, Ousama Nhari en Richard Zebregs bij het eerste zijn aangesloten. En als ik zie wat er in het 2e en in de jeugd loopt, komt er nog meer talent aan, ik ben hier nog niet klaar."

Voorzitter Gerry Daalhuisen vult aan; "Het gevoel om ook komend seizoen samen door te gaan is geheel wederzijds. Vooraf wisten we dat we een trainer nodig hadden die aan iets kon bouwen en Steef heeft dat laten zien. Er waren andere kapers op de kust die Steef graag hadden willen binnenhalen, maar we zijn zeer verheugd dat hij er voor kiest om bij ons te blijven en de klus te klaren".

Over Steef Buijs:
Steef Buijs (13-06-1959) is een succesvolle trainer in het amateurvoetbal, met name in de regio Rijnmond. Als voetballer is hij bij Slikkerveer begonnen en kwam al op jonge leeftijd in het eerste elftal. Heeft 4 jaar bij Heerjansdam gespeeld en vervolgens 3 jaar als profvoetballer bij Excelsior Rotterdam. Hij heeft zijn actieve voetbalcarrière afgesloten bij Kozakken Boys. Zijn goede spel werd beloond met een selectie voor het Nederlands Amateurelftal.

Na zijn voetbalcarrière besloot hij het trainerschap op te pakken. Hier heeft Steef een indrukwekkende lijst opgebouwd: 3 jaar VVGZ - 2 jaar RVVH - 3 jaar sc Feyenoord - 2 jaar Barendrecht- 5 jaar Slikkerveer - 6 jaar Brielle (2 jaar WRW, 4 jaar Brielle) en 2 jaar Nieuwenhoorn

Naast zijn trainerschap is hij vader van profvoetballer Jordy Buijs, ex-Feyenoord , ex-Heerenveen, ex-Roda JC. In het dagelijks leven is hij actief als planner bij de douane en woonachtig in Numansdorp.

Uit de krant