Afbeelding
VIDEO

Hellevoeter maakt droomrentree in tweede elftal ADO

Actueel 678 keer gelezen

Hellevoetsluis/Den Haag - Hellevoeter Jerdy Schouten stond een jaar langs de kant vanwege een scheenbeenblessure. Gisteren maakte hij een droomrentree in het tweede elftal van ADO Den Haag.

Het beloftenteam van ADO Den Haag speelde gisteravond een wedstrijd tegen Heracles Almelo 2. Een kwartier voor tijd viel Jerdy in en hij boog de wedstrijd van een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Vijf minuten voor tijd maakte hij de gelijkmaker. Diep in blessuretijd schatte Jerdy een voorzet van Trevor David uitstekend op waarde, die bij de eerste paal voor zijn tegenstander opdook en met een fraaie voetbeweging de 2-1 op het scorebord zette.

Heerlijk moment
"Dit is heerlijk om mee te maken na zo'n lange tijd zonder voetbal", glunderde Schouten na afloop. "Ik wist al een tijdje dat ik vandaag weer minuten mocht maken. Dat ik dan scoor, is natuurlijk een bevrijding. Dat was wel even een klein kippenvelmomentje. Je hoopt stiekem op een tweede goal en dat gebeurt dan nog ook. Een van de mooiere momenten in mijn voetballeven."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant