In 2001 begon Marianne Kijf in de Kippie winkel en in 2006 nam ze het met haar zoon Michael over.
In 2001 begon Marianne Kijf in de Kippie winkel en in 2006 nam ze het met haar zoon Michael over.
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Kippie Hellevoetsluis

Actueel 1.171 keer gelezen

Hellevoetsluis - Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. Kwaliteit, variatie en gemak voor de consument staan centraal. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen.

Kippie is een familiebedrijf, opgericht in 1945. Wat begon als een kleinschalige organisatie met verschillende poelierswinkels, toen nog onder de naam Krijgsman Poeliers, is uitgegroeid tot een grote succesvolle franchiseformule. De echte Kippie-formule is al ruim 20 jaar een succes. Kippie is uitgegroeid tot een onderneming bestaande uit inmiddels 35 grill- en maaltijdenwinkels en meer dan 300 medewerkers. In 1995 werd de succesvolle en vernieuwende franchiseformule bedacht. De unieke formule draait om kwaliteit, variatie en gemak. De lekkerste kant-en-klaarmaaltijden, grillproducten en vers belegde broodjes vormen het succes van Kippie. Kippie is hét toonaangevende franchisewinkelbedrijf op het gebied van grill- en maaltijdproducten. Het doel van Kippie is om iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze aan te bieden. Het gemak van de consument staat voorop. Het hoofdkantoor en de distributieafdeling van Kippie bevinden zich in Poeldijk. Van daar uit worden de producten aan de winkels geleverd. In de winkels zelf worden de producten bereid en klaargemaakt voor de verkoop. Op de werkvloer zijn kwaliteit, variatie en klantvriendelijkheid belangrijke waarden.

Assortiment
Stokbroden, pistoletten en zachte broodjes. Je vindt het allemaal bij Kippie. Er zijn broodjes met kipfilet in saus en met kipsnacks. Het concept 'de Kippiepan' is het afgelopen jaar enorm populair geworden. Op steeds meer feestjes en bij bijzondere gelegenheden staan de hapjesschalen van Kippie op tafel. Ze zijn ideaal want je hoeft er bijna niets meer aan te doen. Je steekt de stekker in het stopcontact, roert de inhoud van de pan een paar keer door en iedereen kan aanschuiven. In de winkel vind je onder andere verse bami, nasi, mihoen, Chinese bami, macaroni. Naast vers gegrilde kipproducten verkopen ze in de winkels ook heerlijke spareribs. De kipfilet in saus maakt iedere maaltijd compleet. Proef de kip in zoetzure pangangsaus eens of probeer gerust de kip in ketjapsaus. En vergeet ook de heerlijke, gegrilde hele kippen niet. Naast de diverse vers gegrilde (kip)producten verkoopt Kippie ook een breed assortiment aan andere vleesproducten. Deze producten zijn kant-en-klaar en zorgen voor erg veel gemak. Denk bijvoorbeeld aan gehaktballen, rotirollen, tortilla's en loempia's.

Marianne en Michael Kijf
in 2001 begon Marianne Kijf in de Kippie winkel en in 2006 nam ze het met haar zoon Michael over. "Het loopt enorm goed. We werken er ook heel hard voor hoor, maar kijken elkaar wel eens in ongeloof aan wat een succes het is; geweldig" vertelt Michael. "En nu gaat Kippie zelfs groeien en daar zijn we heel blij mee. Het naastgelegen pand waar voorheen de slijterij zat komt erbij. De muur gaat er tussenuit, toonbank gaat een stuk naar achter en we krijgen er veel meer ruimte bij, ook voor nieuwe dingen. Er komen een aantal maaltijden bij, nog meer gegrilde gegrilde producte, maar de voornaamste uitbreiding zal zijn in de belegde broodjes. We gaan meer luxere broodjes verkopen en ook de bekende kippiepan zal nog verder uitgebreid worden. Begin oktober gaan we drie weken dicht om te verbouwen en in de vierde week is de opening van de nieuwe zaak en heten we iedereen weer van harte welkom."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant