OHVV blijft de toon aangeven in 3D

Actueel 531 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft op het stormachtige sportpark Eeweg met een 2-1 (1-1) overwinning Kethel/Spaland weggeblazen.

De koploper behoudt de marge van 5 punten op Excelsior '20.
'We hadden vandaag met de wind en Kethel twee tegenstanders, maar hebben de overwinning over de streep getrokken', uitte trainer Rafael Andrade zijn tevredenheid over het resultaat van zijn manschappen. 'We hebben de periodetitel van vorige week na de wedstrijd in de kantine nog even nagevierd met een Chinees etentje. We hebben niet gesproken over een kampioenschap. Als we twee wedstrijden verliezen, sta je weer waar we zijn begonnen, dus geen uitspraken. Overmaas is de eerste tegenstander en daar gaan we ons deze week op focussen. Het was lastig voetballen, maar we kwamen door een goal van Chris Peters snel op voorsprong. Daarna ontstonden er wat irritaties over de wind. Ik heb tijdens de rust gezegd dat de wind bij puntenverlies geen excuus mocht zijn, maar wij gewoon moesten winnen.' Raymond Berkman ontpopte zich als matchwinnaar. David Keijzerwaard liep halverwege de tweede helft tegen zijn tweede gele kaart op.
OHVV: Rick Groenendijk; Rick Hopman, Stefan Berkman, Arno van der Steen (15. Michiel Tange), Chris Peters; Patrick van Dorp, Slavisa Milojevic, David Keijzerwaard; Mitco Milojevic, Raymond Berkman (81. Davy van Velzen), Jarno Huisman.