Afbeelding

Helius klimt een plaatsje op de ladder

Actueel 249 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben in de sfeerrijke Fazant met een 29-24 (13-11) overwinning afgerekend met Deltsport en zijn daarmee in de landelijke hoofdklasse C op plaats negen over Dongen heen gegaan.
'We zijn in een fysieke pot handbal geconcentreerd overeind gebleven. We speelden na een mindere eerste helft zeer sterk in het tweede deel. Je merkt wel dat de groep sfeergevoelig is, want op de zaterdagavond verzetten de mannen in De Fazant net een stapje meer en dat is leuk om te zien', sprak coach John Geul zijn tevredenheid uit. 'De ploeg heeft ook het geduld bewaard om op het juiste moment toe te slaan.' Bij Helius maakten de broers Rijnoud en Tijmen Bestebreurtje na de blessures hun rentree. Tijmen Bestebreurtje vierde zijn rentree met zes treffers. Helius speelt op zaterdag 6 maart in de Haagse Boswijkhal om 14.45 uur tegen hekkensluiter Hercules 3.
Helius: Laurens Luyendijk (Rijnoud Bestebreurtje); Michael van der Leijden (1 keer), Mitchell Prins (5 keer), Tom Hovenkamp (4 keer), Daan Struik (5 keer), Deniz Ozogul (4 keer), Nick Hovenkamp (3 keer). Tijmen Bestebreurtje (6 keer), Jeremy Bekker (1 keer).

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant