Ibis is nog niet af van City Bril Krimpen

Actueel 309 keer gelezen

Hellevoetsluis- De volleyballers van Ibis hebben in De Morgenstont met een 3-1 (25-23, 26-24, 23-25, 25-22) overwinning alle moeite gehad met degradatiekandidaat Move4U 2. De Hellevoetse koploper in de eerste klasse A heeft met een wedstrijd meer in de benen zes punten voorsprong op City Bril en zijn dus nog niet af van de Krimpenaren.
'Het was heel spannend en ook een moeilijke wedstrijd', moest coach Adrie Prins, die het moest stellen zonder de vakantie vierende Leroy Oversluizen, toegeven. 'De ploeg heeft ook zonder Leroy karakter getoond, zoals in de eerste set waarin we een 0-6 achterstand met een goede passing en een goede stop uiteindelijk wisten om te buigen in setwinst. De overige sets waren eveneens spannend. Het was jammer dat we de set bij een voorsprong van 22-20 alsnog moesten inleveren.' Chris Jongejan maakte in de laatste set na langblessureleed zijn rentree in het team. Ibis speelt zaterdag in Rotterdam de topper tegen Volley Zuid 3.
Ibis (mannen): Chris Jongejan, Ivo Jacobs, Jeroen van den Bos, Ronald Ketelaar, Sjaak Teljeur, Dirk Jan Maller, Mathijs Jongejan, Ralf Jansen.