FC Vlotbrug geeft voorsprong uit handen

Actueel 280 keer gelezen

Rockanje- FC Vlotbrug waande zich na 45 minuten voetbal met een 0-2 voorsprong op De Drenkeling voor even winnaar van de tweede periode, maar na de rust verdween de illusie als sneeuw voor de zon met het feit dat Rockanje in het tweede deel met 2-2 langszij was gekomen.

'We hadden de sterke eerste helft met een 0-4 voorsprong moeten afsluiten, maar in plaats van in de tweede helft door te drukken hebben wij Rockanje met de 1-2 in de wedstrijd geholpen', was de balende verklaring van trainer Tom Larssen voor het toch wel teleurstellende gelijkspel tegen laagvlieger Rockanje. 'We zijn de laatste vier wedstrijden ongeslagen, maar juist tegen Rockanje verspelen we onverwachte punten. We speelden Rockanje van de mat, maar waren voorin gewoon niet scherp genoeg om koelbloedig toe te slaan. De spelersgroep was na de wedstrijd diep teleurgesteld, ik baalde ook, maar ook dat hoort bij het voetbal.' Sjors Allersma en Noël Bravenboer scoorden voor de club uit Hellevoetsluis-Oost.

FC Vlotbrug: Colin Hoeder; Bart Bergwerf, Noel Bravenboer, Nick Buys, Mitchell de Zeeuw; Sjors Allersma, Simeon Seghers, James Guijt, Gijs Vermeer; Evan Gomes Soares (60. Shenomar Pers), Stony van den Berg.