Afbeelding

Hellevoetsluis incasseert complimenten maar onvoldoende punten

Actueel 425 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis blijft onnodige punten inleveren, want na FC Dauwendaele (2-2) en Klundert (2-2), kwam het aan de Brielsestraatweg wederom niet verder dan een 3-3 (2-2) gelijkspel. De Hellevoeters zullen dus volop moeten blijven knokken om het tweedeklasserschap te behouden.
'We hebben vooral in de eerste helft fantastisch gespeeld, kwamen binnen het kwartier op 2-0 (treffers van Serkan Yavuzyigitoglu en Joey Salij, DR), maar terwijl iedereen dacht het potje uit te halen werd het voor rust wel 2-2 en hadden we nog mazzel met een afgekeurde goal', hield trainer Edwin de Koning een dubbel gevoel over aan zowel het eerste als later het tweede deel. 'De mensen bij SSV waren heel blij met het punt. Wij speelden ook prima, maar verzuimden er meer uit te halen.' Ken Luyendijk hielp de Hellevoeters aan de leiding, maar nadat de bezoekers op 3-3 waren gekomen, lieten Ken Luyendijk, Joey Salij en David Pieters na om matchwinnaar te worden. Deshney Hoornweg maakte zijn rentree in het doel.
Hellevoetsluis: Deshney Hoornweg; Vincent Mast, Wesley Abbo, Rémon Haze (Michael Lugtenburg), Öner Sang-A-Jong; Ken Luyendijk, Frenk van Gelderen, Serkan Yavuzyigitoglu); Joey Salij, Victor Hartog, Onur Furuncu (75. David Pieters).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant