Logeerpartijtje bij Milène Junius
Logeerpartijtje bij Milène Junius

Olifant Joep logeert in het gemeentehuis

Actueel 126 keer gelezen

Voor naamsbekendheid voor Villa Joep (het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker) logeert olifant Joep een weekje in het gemeentehuis van Hellevoetsluis.

Medewerkers van de gemeente doneerde met elkaar genoeg geld (minimaal 100 euro) om de olifant te kunnen uitnodigen. Joep logeerde al op veel plekken, en kan de komende week uitkijken op de prachtige Vesting van Hellevoetsluis. Olifant Joep werd maandagochtend hartelijk ontvangen door Burgemeester Milène Junius, die Joep meteen meenam naar enkele belangrijke overleggen. De olifant zal gedurende de week aanschuiven bij verschillende bijeenkomsten in en rond het gemeentehuis en zal ook vaak te zien zijn in de centrale hal van het gemeentehuis.

Villa Joep
De genezingskans van het meest agressieve type neuroblastoom is nog steeds schrikbarend laag (30%). Het ultieme doel van Villa Joep is ieder kind met neuroblastoom kinderkanker te genezen. Dit is zeker mogelijk, maar alleen door onderzoek. Villa Joep stimuleert en financiert onderzoek. Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Meer informatie over de actie kunt u vinden op www.olifant-uit-logeren.nl. Voor informatie over Villa Joep kunt u terecht op www.villajoep.nl

Uit de krant