Maurice Marengo voor Sportpoint. (Foto: Leo Blok)
Maurice Marengo voor Sportpoint. (Foto: Leo Blok)
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Sport Point

Actueel 1.836 keer gelezen

Hellevoetsluis - Sport Point is al bijna 25 jaar een begrip in de gemeente Hellevoetsluis en in die tijd heeft het sportcentrum een ware professionaliseringsslag meegemaakt.

Sinds 2 jaar is het sportcentrum gehuisvest in een compleet nieuw pand aan de Fazantenlaan, waar het onderdeel uitmaakt van de sportcampus. Op een plek waar alle takken van sport samenkomen en waar een zeer ruime parkeergelegenheid is gerealiseerd.

Aanbod
Met een aanbod in fitness, cardio-fitness, synrgy, aerobics en spinning, biedt Sport Point voor iedere sporter wat van zijn of haar gading. U traint bij Sport Point onder begeleiding van enthousiaste instructeurs welke speciaal zijn opgeleid om u op een verantwoorde manier te laten sporten. Met het uitgebreide lesrooster in groepslessen, in combinatie met de ruime openingstijden, is het voor iedereen mogelijk om sporten onderdeel uit te laten maken van de weekindeling. Ons Spinning lesrooster is vanaf afgelopen zondag uitgebreid met een extra lesuur op de zondagochtend en vanaf volgende week lanceren wij het allernieuwste groepsprogramma GRIT Strenght in onze aerobicszaal.

Abonnement
Om te kunnen wisselen in activiteiten zijn de abonnementsvormen niet gekoppeld aan één van de activiteiten, maar kunt u er alle activiteiten mee volgen. Zelfs met een 1x per week abonnement kunt u meerdere activiteiten combineren, zolang het maar om één bezoek gaat. Wilt u liever meerdere keren per week sporten, dan komt u in aanmerking voor een All In abonnement waarmee u het sportcentrum iedere dag kunt bezoeken.

Klantenbinding
Steeds meer sportcentra willen klanten letterlijk aan zich binden door hen een langdurig contract aan te bieden, daar denkt Sport Point nét iets anders over. Het is namelijk niet de contractsduur, maar de bewegingsvrijheid binnen een abonnement in combinatie met de algehele trainingssfeer, die er voor zorgen dat een klant zich aan jouw club wil 'binden'. Vandaar dat Sport Point haar klanten niet laat tekenen voor 1 of 2 jaar, maar abonnementsvormen aanbiedt welke direct met ingang van, per kalendermaand opzegbaar zijn.

Sauna
Om na het sporten lekker te kunnen ontspannen zijn de kleedruimtes voorzien van een 90 graden sauna, welke de hele dag aan staat en vol automatisch wordt opgegoten. En om het ontspannen compleet te maken, kunt u plaatsnemen aan de leestafel of in de loungehoek, om onder het genot van een kopje koffie nog even bij te kletsen of gewoon rustig een boekje te lezen.

Gratis kinderoppas
Kleine kinderen en toch willen sporten, Sport Point begrijpt dit niet alleen, maar biedt ook een oplossing. Sport Point biedt 5 dagen per week gratis kinderoppas aan van 08.45 tot 11.45 uur. Dus terwijl u zichzelf in het zweet werkt, zorgen wij ervoor dat uw kleine wereldwonder het aan niets ontbreekt.

Zoals u de afgelopen weken al heeft kunnen lezen in het Groot Hellevoet, heeft Sport Point de maand januari een leuke actie. Als u zich inschrijft voor 1 februari, dan betaalt u geen inschrijfkosten. U heeft dus nog enkele dagen de tijd om van deze aanbieding gebruik te maken.

Enthousiast geworden en wilt u meer informatie? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor een gratis proefles? Kijk op de website www.sportpoint.nu of bel met (0181) 323 950.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant