Ibis delft onderspit tegen Sliedrecht Sport

Actueel 105 keer gelezen

Sliedrecht- De volleyballers van Ibis hebben de topper in de Sliedrechtse Lockhorst tegen Sliedrecht Sport 7 met 3-1 (25-22, 23-25, 25-23, 25-22) verloren. De Hellevoeters bezetten nog altijd de eerste plaats in de eerste klasse A met een voorsprong van vijf punten op de Sliedrechters, maar voelen de hete adem van Volley Zuid 3, dat met een achterstand van zes punten een wedstrijd minder in de benen heeft.

'Het was een stugge wedstrijd op de vrijdagavond. De meeste spelers zijn na een dag werk afgeserveerd en moeten dan nog vol aan de bak voor de wedstrijd. Toch hebben we het qua uitslag niet zo slecht gedaan, maar het kwartje viel deze keer tegen een beter Sliedrecht de verkeerde kant op. De inzet was meer dan honderd procent, de focus was goed, maar de tegenstander was gewoon wat alerter. We begonnen de eerste set met een voorsprong van 2-7 overigens goed, speelden ook lekker, maar desondanks raakten we de voorsprong en later ook de set kwijt', aldus coach Adrie Prins. Ibis won de tweede set, waarmee de strijd weer open lag. 'We kwamen in de derde set van 23-18 terug tot 23-23, maar we hadden zoveel krachten verspeeld dat we in dat laatste stukje net niet konden doordrukken.' Ibis speelt zaterdag om 19.00 uur in De Morgenstont tegen Switch '89.

Ibis (mannen): Leroy Oversluizen, Ivo Jacobs, Jeroen van den Bos, Ronald Ketelaar, Sjaak Teljeur, Dirk Jan Maller, Mathijs Jongejan, Ralf Jansen.