Afbeelding

't Capproen verschaft zich lucht na zege tegen Melmac

Actueel 109 keer gelezen

Tilburg- 't Capproen heeft in een rechtstreekse confrontatie in de strijd tegen degradatie met een 9-13 (4-7) overwinning afstand genomen van Melmac.

De Hellevoetse korfbalformatie bezet na de zege in het sfeerloze Sportcentrum Universiteit Tilburg de zesde plaats in de derde klasse K. 'We zijn nog niet veilig, maar met een marge van 6 punten op het nog puntloze OJC '98 en 4 punten op Melmac kunnen we nu wel met meer vertrouwen de komende wedstrijden ingaan', gaf Joop Edixhoven aan dat zijn team de schroom weleens van zich kan afschudden en zo tot betere prestaties te komen. De coach was echter minder te spreken over het niveau van de wedstrijd. 'Het verliep in deze wedstrijd allemaal wat moeizaam, we kwamen er aanvallend niet goed door. Verdedigend zat het wel goed, doch de scorende mensen hadden het best lastig. Bovendien was het een slechte wedstrijd in een sfeerloze hal.' 't Capproen kwam zelfs met 2-0 achter, maar Dianne Kuiper streek de plooien met twee treffers weer glad. 'Het duurde allemaal veel te lang, maar na de 2-2 bleven we wel doorscoren.' 't Capproen speelt aanstaande zaterdag om 14.20 uur in De Eendraght tegen titelkandidaat Atlas.

't Capproen: Richard van Marion (5 keer, 57. Nik Stolk), Danley Edixhoven (1 keer), Brittany de Kruif (1 keer), Loraine Krukkert (1 keer); Nathan Doodkorte, Freek Sjouw, Manon Doodkorte-Wolterman (1 keer), Dianne Kuiper (4 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant