Jarno Huisman wijst OHVV de weg

Actueel 156 keer gelezen

Rotterdam- OHVV heeft uitstekende zaken gedaan op haar weg naar het kampioenschap in de derde klasse D door in Rotterdam de lastige uitbeurt bij AGE met een 0-2 (0-0) overwinning tot een goed einde te brengen.

De Oudenhoornaars hebben nu een voorsprong van vijf punten op Excelsior '20 en SV Charlois. 'De uitslag oogt magertjes, want in een goede eerste helft hebben we diverse riante kansen laten liggen', doelde trainer Rafael Andrade op onder meer de vrije trap van Patrick van Dorp op de lat. 'We hebben in de tweede helft minder gespeeld, maar we scoorden wel. De eindpass was weleens slordig, maar op zich hebben we weinig weggegeven.' Jarno Huisman scoorde in de tweede helft beide doelpunten voor de Eewegbewoners. 'We zijn op het trainingskamp in Spanje al in gesprek gegaan om spelers voor het volgende seizoen te behouden. De geluiden in de groep zijn positief. Stel dat we volgend seizoen hoger gaan spelen, dan heeft de tweede klasse toch ook weer een aantrekkingskracht op bepaalde spelers. Op dat niveau is het zaak om met een brede en gelijkwaardige groep de competitie in te gaan.' OHVV speelt aanstaande zondag aan de Eeweg tegen DHZ.

OHVV: Rick Groenendijk; Rick Hopman (82. Stefan Berkman), Michiel Tange, Arno van der Steen, Chris Peters; Patrick van Dorp (77. Johan van der Ham), Slavisa Milojevic, Mitco Milojevic; Thomas Biesheuvel, David Keijzerwaard, Jarno Huisman.