Goud, zilver en brons...
Goud, zilver en brons...

Hellevoetse meiden leveren topprestatie in Almere !!

Actueel 511 keer gelezen

Afgelopen zaterdag 23 januari was het zover; het Nederlands Kampioenschap Twirlen 2015 van de NTSB.

Hieraan deden ook twee Hellevoetse meiden mee namelijk Iris Wisse en Suleika Schnocks.(beiden 12 jaar) Samen behaalden zij 6 medailles. Een keer goud, een keer zilver en vier keer brons. Een super prestatie zeker als je bedenkt dat zij allebei dit jaar voor de eerste keer in een hogere leeftijdsklasse uitkwamen namelijk die van de junioren (12 tot 18 jaar).

Iris en Suleika
Iris Wisse werd Nederlands Kampioen met Twirling 2-Baton level A en behaalde dus goud! Met Artistic level A werd zij tweede van Nederland en kreeg hiervoor een zilveren medaille. Met Twirling 1-Baton level A en met Freestyle Topsport werd zij op beide onderdelen derde en behaalde daarmee dus twee keer brons.

Voor Suleika Schnocks was het haar eerste NK voor haar solo routines en ook zij viel in de prijzen. Zij kwam uit in de onderdelen Freestyle level B en Twirling 1-Baton level B waar zij voor beide onderdelen de bronzen medaille wist binnen te halen.

Iris en Suleika trainen in Lelystad bij Twirlvereniging Creation en worden getraind door Patrick Noortheim. Iris wordt ook nog getraind door Johnny Warnimont en Carina van Beers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant