Helius laat SOS-Kwieksport over zich heenkomen

Actueel 636 keer gelezen

Hellevoetsluis- Helius is er niet in geslaagd om zich in de landelijke hoofdklasse C op te werken naar de middenmoot daar zij in een rechtstreekse confrontatie met een 20-25 (10-18) nederlaag het Haagse SOS-Kwieksport op de ranglijst over zich heen zag komen.

'We hebben het in tegenstelling tot vorige week tegen HVOS nu in de eerste helft duidelijk laten liggen', verklaarde coach John Geul de hoog uitgevallen 10-18 ruststand. 'We hebben niet slecht gespeeld, maar de kansen laten liggen. We kwamen in de tweede helft nog wel terug, maar de achterstand bleek te groot. We hebben een jong team dat nog te wisselvallig speelt. Voor de goede orde hadden we deze wedstrijd eigenlijk moeten winnen, maar we gaan in het nieuwe jaar op de ranglijst klimmen.'

Helius: Laurens Luyendijk (Rijnoud Bestebreurtje); Mitchell Prins (2 keer), Tom Hovenkamp (7 keer), Joost Brouwer (5 keer), Daan Struik (2 keer), Yannick Zwaan (2 keer), Nick Hovenkamp. Deniz Ozogul (2 keer), Jeremy Bekker.