Burgemeester Junius met Wesley Reine
Burgemeester Junius met Wesley Reine

Burgemeester vervult eerste wens

Actueel 38 keer gelezen

Bij Adventuredome stond de afgelopen tijd een kerstboom vol met speciale kerstwensen. Het waren de wensen van kinderen die met hun gezin bij de Voedselbank komen.

Dagelijks ziet Ed Venture, de Adventuredome knuffel, kinderen die komen spelen of een verjaardagsfeestje vieren. Er zijn helaas nog teveel kinderen waarvoor het op dit moment financieel niet mogelijk is om dit ook te doen. Juist voor deze kinderen was er een speciale wensboom opgezet. Iedere bezoeker aan Adventuredome kon een wens in vervulling laten gaan. De kinderen mochten een speelgoedwens uitzoeken bij Intertoys twv 15 euro en deze in de wensboom hangen. Bezoekers, bedrijven en andere belangstellenden konden een wens uit de boom kopen om er zo voor te zorgen dat ook deze kinderen een kadootje voor de kerst hebben. Daarnaast mochten de kinderen een hele middag spelen in de Adventuredome samen met hun broertjes, zusjes, papa's en mama's. Om het helemaal af te maken mochten ze ook pannenkoeken en frietjes eten. Nick van Straaten van Marketing & Recreatie bij Adventuredome heeft zich hard gemaakt voor deze actie. Vol enthousiasme heeft hij zich in het project gestort en weet nu al zeker "dit gaan we volgend jaar weer doen!".

Kerstman
De kinderen werden welkom geheten door de kerstman. En ondanks dat er de hele dag vrij gespeeld mocht worden keerden vele kinderen toch regelmatig terug naar de boom om te kijken of hun kadootje er nog wel lag. En wat een hoop kadootjes lagen er. Zo'n 130 wensen waren vervuld. De kinderen genoten van hun middagje Adventuredome samen met hun familie; maar konden niet wachten tot ze eindelijk hun kadootje uit mochten pakken. Burgemeester Milene Junius kwam de eerste wens vervullen. Eigenaar van de Quack, de heer Martinus sprak eerst nog een welkomswoord. Hierin prees hij nogmaals de geweldige actie en de initiatiefnemers. Ook bedankte hij lokale ondernemers Intertoys en Voorne-Putten Verhuur & Events voor het uit laten komen van de wensen in de boom. Vanzelfsprekend werden ook de particulieren die een wens in vervulling lieten gaan niet vergeten. En dan eindelijk was het dan zover. De burgemeester nam het woord en begreep heel goed hoe gespannen de kinderen waren; ze kwam dan ook meteen to the point: "Willen jullie je kadootje hebben?" Een oorverdovend "Jaaaaaaa!" was het antwoord. Mevrouw Junius haalde de eerste wens uit de boom "ik vind het zelf ook wel erg spannend hoor". De allereerste wens die vervuld werd was van Wesley Reine. Trots kwam hij naar voren en nam zijn spionnenspeelgoed in ontvangst, want dat had hij uitgezocht. De Kerstman nam daarna de taak van de burgemeester over en heeft nog lang en enthousiast kadootjes uitgedeeld.

De wensboom bleek een groot succes

Uit de krant