Sandra Stakel, Milène Junius en Arie van den Ban maken samen een schilderij
Sandra Stakel, Milène Junius en Arie van den Ban maken samen een schilderij

Opbrengst schilderij voor stichting tante Joy!

Actueel 504 keer gelezen

Tijdens de opening van kunstatelier het Kruithuis in Hellevoetsluis afgelopen zaterdag hield Sandra Stakel een warm betoog over haar nieuw opgerichte stichting ´tante Joy´.

fotografie: John Biert

Deze stichting wil een logeerhuis realiseren voor kinderen die het thuis niet zo makkelijk hebben, omdat ze een psychisch ziek, verslaafd of ernstig chronisch ziek gezinslid hebben.

Zolang er nog geen permanent verblijf is, worden er regelmatig logeerweekends op vakantieparken gehouden. Enthousiast vertelde Sandra: "Het eerste logeerweekend voor zeven kinderen vindt precies nu in een huisje bij Cape Helius plaats".

Vrijwilligers
Alles wordt door vrijwilligers gerund, maar er zijn natuurlijk wel kosten zoals de huur van het vakantiehuis en eten en drinken voor de kinderen. De stichting krijgt op geen enkele manier subsidie en is helemaal afhankelijk van donaties.

Kunstenares Joanna Smolarz van het kunstatelier wil graag meehelpen aan dit goede doel! De opbrengst van een schilderij wat tijdens de opening door Arie van den Ban, burgemeester Junius en Sandra Stakel werd gemaakt, schenkt de kunstenares aan stichting 'tante Joy'. Voor meer info: www.tantejoy.nl

i

Kunstenares Joanna Smolarz met Sandra Stakel
Sandra Stakel met Milène Junius
En zo ziet een warm betoog eruit
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant