Afbeelding

HC Voorne boekt cruciale overwinning tegen Tempo '34

Actueel 693 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben op het sportpark aan de Boerseweg de belangrijke staartwedstrijd in de derde klasse B tegen Tempo '34 met 5-2 (3-1) gewonnen.
'We hebben niet alleen een gat van vier punten geslagen op Tempo, maar de overwinning was ook nog eens goed voor het zelfvertrouwen voor de wedstrijd van aanstaande zondag in de derby tegen Spijkenisse', ziet coach Gidius Lankhorst weer licht aan het einde van de tunnel. 'De meiden hebben een heel goede wedstrijd gespeeld en met de hagel en wind was het zeker niet gemakkelijk. We zijn zelfs een uur later begonnen omdat het veld na zo 'n bui helemaal blank stond. We moesten deze keer het spel maken en hebben Tempo ook goed vast gezet. Bij 3-2 werd het nog even spannend, maar toen Karlijn Westerhof de vierde goal binnenschoot was het over en sluiten.' Bij HC Voorne maakte Annelies van der Jagt haar rentree in de hoofdmacht. Frederique Faasen, A-juniore Floor van Heukelen, Marlies Ravenschlag en Shaquille Warren maakten de overige treffers.
HC Voorne (vrouwen): Birthe Witmer; Marloes Ravenschlag, Annelies van der Jagt, Joyce Homburg, Sacha Valentijn; Sophie Schinkel, Frederique Faasen, Emma Westerhof; Brittney Hoogerwaard, Karlijn Westerhof, Shaquille Warren. Marlou Jonkees, Roxan Kuiper, Rozemarijn Schraven, Floor van Heukelen en Marlies Luesing kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant