Afbeelding

Atlas verder dan 't Capproen

Actueel 294 keer gelezen

Oost-Souburg- 't Capproen leek in het Zeeuwse Oost-Souburg tegen Atlas op weg naar een gelijkspel, maar bij een 14-13 tussenstand in het voordeel van de Zeeuwen, luidde een rake vrije worp van Atlas de definitieve ondergang in waarop de thuisclub kon doorlopen naar 19-14 (7-8).

'Laat ik voorop stellen dat de scheidsrechter driekwart van de wedstrijd goed heeft gefloten, maar ons in het laatste kwartier een beetje heeft benadeeld', wees coach Joop Edixhoven op de afgekeurde vrije worp van Dianne Kuiper, waar hij deze wel goedkeurde voor Atlas. 'Daarnaast werden er nog eens twee treffers van ons afgekeurd waarbij ik mijn vraagtekens zette.' 't Capproen deed in de eerste helft goed mee met de kampioensploeg van het vorige seizoen en belandde zelfs met een 7-8 theestand in de kleedkamer. 'We kwamen na rust van 8-9 en 14-10 weer terug tot 14-13. Op de beslissende momenten nam Atlas door dubieuze treffers weer afstand. Daarna speelden we alles of niets. Atlas heeft een goede ploeg, maar het verschil had kleiner kunnen zijn.' 't Capproen speelt aanstaande zaterdag in De Eendraght tegen Seolto.

't Capproen: Dennis Zwart (4 keer), Richard van Marion (3 keer), Manon Doodkorte-Wolterman, Brittany de Kruif (2 keer); Wendy Letterie-Wolterman, Dianne Kuiper (foto, 4 keer), Danley Edixhoven (1 keer), Freek Sjouw (45. Nathan Doodkorte).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant