Afbeelding

Nieuwenhoorn plaatst zich bij laatste zestien

Actueel 596 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft zich door een 4-2 (0-1) overwinning tegen de koploper van der derde klasse B Z1, DBGC geplaatst bij de laatste zestien van de districtsbeker.
Het duel tussen de beide lijstaanvoerders in hun klasse trok ondanks het slechte weer veel publiek naar de Rijksstraatweg. DBGC nam in een gelijkopgaand duel met 0-1 de leiding. Na de rust een feller Nieuwenhoorn dat de achterstand door fraaie treffers van de invallers Wouter Besters en Michael Mathilda omboog in een 2-1 voorsprong. Roel Stouten en Jeffrey de Koning verhoogden de score voor het nu oppermachtige team van trainer Steef Buijs naar 4-1. DBGC kwam met een statistiektreffer nog terug tot 4-2. Nieuwenhoorn speelt op 19 december in de volgende ronde een uitwedstrijd tegen de winnaar van Naaldwijk en SV Charlois. Nieuwenhoorn speelt aanstaande zaterdag uit tegen Pernis.
Nieuwenhoorn: Damy Daalhuisen; Timo Buijs, Jeffrey de Koning, Roel Stouten, Thomas Melching; Jan Tuitel, Ferani van Vugt, Regilio van Buuren (46. Michael Mathilda); Jeffrey Burger (46. Wouter Besters), Shih-fa Steehouder, Ailton Lima Silva.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant