Afbeelding

Nieuwenhoorn door naar volgende bekerronde

Actueel 237 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn is er tegen mede derdeklasser Floreant uit Boskoop in geslaagd om zich te plaatsen voor de volgende ronde om de districtsbeker. De koploper in de derde klasse D had er tegen de laagvlieger uit 3A na de 0-0 eindstand wel strafschoppen voor nodig om de volgende ronde te bereiken.

Na lang blessureleed maakte Wouter Besters na zijn uitstap bij Hellevoetsluis zijn rentree in de hoofdmacht van Steef Buijs. De kansen stapelden zich op, maar Corly Bazoer, Wouter Besters, Jordy Braber, Ferani van Vugt waren weliswaar dichtbij de openingstreffer, maar bleken niet in staat om de trekker doeltreffend uit te halen. De tweede helft een zelfde spelbeeld, maar ook nu wisten Regilio van Buuren en Ferani van Vugt geen bres te slaan in de afweer van Floreant. Uiteindelijk bleef het 0-0 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Voor Nieuwenhoorn schoten Ailton Lima Silva, Jeffrey Burger, Danny Kraijema, Ferani van Vugt en Jordy Braber allen de strafschoppen raak. Floreant miste één penalty. Nieuwenhoorn door in de districtsbeker. Aanstaande zaterdag wacht Nieuwenhoorn op de Drenkeling in Rockanje de derby tegen de verrassend goed draaiende club van Arjen Vuik. Nieuwenhoorn heeft aan een gelijkspel voldoende om de eerste periodetitel in de wacht te slepen.
Nieuwenhoorn: Damy Daalhuisen;Timo Buijs, Roel Stouten, Danny Kraijema, Steven Pieternella; Ferani van Vugt, Jordy Braber, Regilio van Buuren (70. Jeffrey Burger); Ailton Silva Lima, Wouter Besters (46. Michael Mathilda), Corly Bazoer (46. Thomas Melching).

 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant