Afbeelding

FC Vlotbrug elimineert Hazerswoudse Boys

Actueel 208 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug is in de districtsbeker nog steeds ongeslagen, want na Melissant (2-4), OHVV (3-0) en Den Bommel (4-1) werd nu zaterdag derdeklasser Hazerswoudse Boys door treffers van Clint van de Veerdonk en Gijs Vermeer (2 keer) met 3-1 (1-1) aan de zegekar gebonden.

FC Vlotbrug speelde zonder Nino Noordijk, Siméon Seghers, Danny Browne, Stony van den Berg, Bram Scheringa, Bart Bergwerf en Rafotski Godoy een matige eerste helft, maar kwam in de tweede helft los door dominant over de club uit het Groene Hart te denderen. 'Het elftal dat er stond heeft het goed gedaan', stelde trainer Tom Larssen tevreden. 'Het was passen en meten, dus was het in de eerste helft best even wennen en ook saai, maar in de tweede helft speelden we één op één waardoor er met meer passie naar voren werd gevoetbald. De ploeg speelde dominant, dus hebben we ons dik terecht geplaatst voor de volgende bekerronde.' Tom Larssen heeft overigens voor twee seizoenen bijgetekend bij de FC met een optie voor een derde jaar. 'Er zit zoveel potentie en groei in de groep waar we nog jaren plezier en resultaat mee kunnen beleven. Die mannen worden bij elk jaartje slimmer en volwassener, dus verwacht ik met deze ploeg de vruchten te gaan plukken. Met een beetje geluk verwacht ik dat we een goede serie gaan neerzetten, niet van de ene op de andere periode, maar in één periode zodat we ook periodekampioen kunnen worden. Ik ben van mening dat we met deze groep volgend seizoen gaan meedoen voor een plaats in de tweede klasse, met een beetje mazzel misschien dit seizoen nog.' FC Vlotbrug treft met Victoria '04 en Nieuwenhoorn twee loodzware uitwedstrijden.

FC Vlotbrug: Colin Hoeder; Joey Nieuwenburg, Mitchell de Zeeuw, Shennen Pers (46. Amanzo Smartzak), Lemmy Schultz; Sjors Allersma, Nick Buijs, Gijs Vermeer; Clint van de Veerdonk, Shenomar Pers (46, Jordy Hendriks), Evan Gomes Soares.


 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant