De Anbo helpt ouderen!
De Anbo helpt ouderen!

Antwoord op al uw vragen bij ANBO

Actueel 191 keer gelezen

Hoe krijg ik hulp thuis na mijn heupoperatie? Waarom krijg ik minder huishoudelijke hulp? Kan dit zomaar? Soms is de wetgeving in Nederland best lastig te begrijpen. ANBO brengt alle informatie over wonen, zorg en inkomen samen op één plek met Raad & Daad.

Recht op zorgtoeslag of huurtoeslag? ANBO helpt!
Belastingzaken uitpluizen is geen pretje. Maar het moet wel gebeuren. Ook is het vaak lonend om toeslagen aan te vragen.

Vrijwilligers
De vrijwillige belastinginvullers van ANBO Hellevoetsluis helpen u graag met de aanvraag van deze toeslagen. Ook helpen ze de belastingaangifte in te vullen. De invullers zijn goed op de hoogte van de belastingregels, inclusief de laatste wijzigingen. Leuker en nog makkelijker kunnen we het dus wél maken, zelfs makkelijker!

Meer weten? Kom ook naar de inloopmiddag!
Naast hulp bij de belastingaangifte doet ANBO meer. Onze activiteiten lopen uiteen van belangenbehartiging, ledenvoordeel tot leuke activiteiten en veel wat daar tussen in zit.

Maak kennis met onze activiteiten en de voordelen van ANBO tijdens onze inloopmiddag op vrijdag 2 oktober a.s. tussen 14.00 en 17.30 uur in de grote zaal van Voornesteyn, de Eik 68.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant