FC Vlotbrug brengt eerste schaap over de dam

Actueel 182 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft zijn broodnodige overwinning te pakken door de staartderby in de derde klasse D tegen Bernisse op De Kooistee met een eclatante 4-0 (4-0) zege af te sluiten.

'We stonden na krap twintig minuten spelen al met 3-0 voor, maar verzuimden daarna door te lopen naar 8-0', stelde trainer Tom Larssen zich gematigd tevreden over het optreden van zijn manschappen. 'Natuurlijk ben ik blij dat we hebben gewonnen, maar het verbaasde me dat we na een uitstekende eerste helft gas terugnamen. Elke keer doen we in de tweede helft een stap terug en dat baart me zorgen.' De FC nam al snel de leiding door Danny Browne, die een uitgebalanceerde aanval doeltreffend afrondde; 1-0. Stony van den Berg maakte vervolgens alleen voor de keeper geen fout: 2-0. De show duurde voort, want Clint van de Veerdonk en Shenomar Pers op een aangever van Sjors Allersma bepaalden de ruststand en uiteindelijk ook de eindstand op 4-0. FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag de belangrijke uitbeurt tegen Rhoon.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Bart Bergwerf, Nick Buijs (75. Noël Bravenboer), Bram Scheringa, Rafotski Godoy; Sjors Allersma, Danny Browne (80. Jordy Hendriks), Siméon Seghers, Gijs Vermeer; Clint van de Veerdonk (25. Shenomar Pers), Stony van den Berg.