mevrouw Hoefnagel voert de vogels in de Lori zaal
mevrouw Hoefnagel voert de vogels in de Lori zaal

Rozenhoek bewoners naar Avifauna

Actueel 171 keer gelezen

Van de opbrengst van de jaarlijkse rommelmarkt van Careyn de Rozenhoek in Nieuwenhoorn wordt een groot deel besteed aan het jaarlijks uitstapje met de bewoners. Woensdag 17 juni jl. was het zover: dit keer was Avifauna de bestemming. Maar liefst 42 bewoners hadden zich voor deze dag opgegeven.

Het was prachtig weer en aangekomen in Avifauna gingen de meeste bewoners eerst aan de koffie, genieten op een terrasje in het zonnetje. Na een rondje door het park gelopen te hebben, was het tijd voor de lunch. 's Middags werd een bezoek gebracht aan o.a. de Lorizaal met de fel gekleurde vogels die op je kwamen zitten en die gevoerd kunnen worden. Ook de pinguïns werden gevoerd, en er waren ook aapjes te bewonderen. Om 15.00 uur ging iedereen terug naar de bussen om weer richting de Rozenhoek te rijden. Voor de thuisblijvers was er deze dag gebak en accordeonisten, die op alle verdiepingen hebben gespeeld, geregeld. Dus ook zij hebben het naar hun zin gehad. Het was een hele leuke een fijne dag, die zeker voor herhaling vatbaar is!

De volgende rommelmarkt is op zaterdag 29 augustus a.s. van 09.00 – 15.00 uur. Hopelijk kunnen we de bewoners ook volgend jaar van de opbrengst hiervan weer op een leuk uitje trakteren. U kunt uw spullen voor de rommelmarkt nog steeds inleveren (geen pc-apparatuur en grote meubelstukken).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant