Handballer Helius winnen van DIOS

Actueel 114 keer gelezen

De handballers van Helius hebben zondag een mooie overwinning behaald op DIOS. De ploeg van John Geul wist het duel in Hellevoetsluis te winnen met 16-11. Bij rust zag het er nog niet naar uit dat Helius met de winst aan de haal ging. Toen stonden de gasten uit Den Hoorn voor met 6-8.

Toch was er een verklaring voor het feit dat de wedstrijd twee gezichten had. 'Voor rust was het redelijk regenachtig. Daar hadden beide ploegen last van. Na rust was het echt wel top van onze kant. De verdediging heeft het toen echt fantastisch gedaan. Zij hebben maar drie doelpunten weten te scoren. Die kwamen allemaal voort uit strafworpen. Een goede aanval hebben ze dus niet meer gehad', meent coach John Geul na afloop.

Stand
De Hellevoeters staan na de overwinning keurig op de derde plaats. De komende weken zijn van belang voor een toppositie. Eerst wacht Saturnus, de hekkensluiter, als tegenstander, daarna volgt het treffen met de huidige koploper HVV. Als die ploeg ook wordt verslagen dan kan Helius zelfs aan de koppositie gaan denken.