toch nog zonovergoten koningsspelen..
toch nog zonovergoten koningsspelen..

Koningsspelen "De Brandaris" bijzonder geslaagd!

Actueel 92 keer gelezen

Met steeds wisselende weersverwachtingen voor vrijdag 24 april in het vooruitzicht en een dichte mist op de vroege ochtend zelf, leken succesvolle koningsspelen dit jaar problematisch. Maar tegen negen uur, net voor de aankomst van een kleine 400 kinderen op de velden van FC Vlotbrug, brak de zon door en verdween de mist als bij toverslag.

Na de door groep 8 geleide warming-up konden de kinderen van onder-, midden- en bovenbouw op verschillende velden traditionele spellen doen. Daarnaast was er een door de Stichting Push beschikbaar gesteld Panna Knock Out-spel en waren er workshops hockey, handbal, straatvoetbal, Ai-ki-do en bewegen op muziek door vertegenwoordigers van verschillende sportclubs.

Onder begeleiding van leerkrachten, enkele tientallen ouders en een vijftal studenten van het Albeda College Hellevoetsluis trokken de kinderen tot twaalf uur onder een stralende zon in groepjes langs de verschillende activiteiten.

Na afloop van deze sportieve ochtend volgde er een gezamenlijke lunch op school. Namens alle kinderen een welgemeende dank voor FC Vlotbrug voor het ter beschikking stellen van de sportvelden, leerkrachten en OR-leden en alle andere vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze geslaagde dag!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant