Je eigen persoonlijke jeans met bijpassend t-shirt
Je eigen persoonlijke jeans met bijpassend t-shirt

Fabert de Wit organiseert Premium Denim Event

Actueel 123 keer gelezen

Op zaterdag 2 mei staat Fabert de Wit in het teken van de Cast Iron Premium Denim Tour. Tijdens deze dag zijn de Cast Iron Premium Denim specialisten aanwezig.

Cast Iron Premium Denim Tour

Ter lancering van een nieuwe denim fit range organiseert Cast Iron in samenwerking met Fabert de Wit het Premium Denim Event, een dag die geheel in het teken staat van denim. Tijdens deze dag zullen de Cast Iron denim specialisten in samenwerking met het team van Fabert de Wit het winkelend publiek voorzien van een uitgebreid advies bij de aanschaf van de juiste jeans. Na het passen van de jeans ontvang je een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt T-shirt en bij aankoop wordt de jeans met een laser printer gepersonaliseerd!



Nieuwe Denim Fit Range
De nieuwe fit range bestaat uit drie verschillende modellen; voor iedere man de juiste pasvorm. Het Cast Iron denim team laat samen met Fabert de Wit zien dat de combinatie van slechts drie verschillende pasvormen met unieke wassingen en subtiele maar sprekende details voor iedere man de juiste is. Fabert de Wit en de Cast Iron denim experts heten u van harte welkom op zaterdag 2 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant