wethouder Margriet den Brok met organisator Ross Honey
wethouder Margriet den Brok met organisator Ross Honey

Hellevoetsluis heet World Predator Classic welkom

Actueel 232 keer gelezen

Maandag 20 april heette wethouder den Brok namens de gemeente de organisatie van de World Predator Classic van harte welkom in Hellevoetsluis.

Voor de tweede keer in rij vindt in juni dit bijzondere internationale vis evenement in de vestingstad plaats. Ross Honey, organisator van het evenement en voorzitter van Angling Spirit, blikte samen met de aanwezigen terug naar de wedstrijd vorig jaar en lichte al een tipje van de sluier op van wat de deelnemers en bezoekers dit jaar te wachten staat. De diverse (internationale) sponsors waren persoonlijk of via een videoboodschap aanwezig. Behalve het bootvissen zal er ook dit jaar een wedstrijd kayakvissen en streetfishing gehouden worden. Hoofdkwartier van de WPC2015 is dit jaar het Droogdok Jan Blanken. De Elektronicaclub ZHE ondersteunt de organisatie met de communicatie en verbindingen.

Internationaal
De World Predator Classic, hoort bij de grootste vis evenementen ter wereld en dat betekent dat alle ogen in internationale viswereld drie dagen lang op Hellevoetsluis gericht zullen zijn. Dat betekent onder andere wereldwijde aandacht van radio en televisie (sommige zenders zelfs live) maar het betekent ook een flink aantal bezoekers uit de hele wereld die behalve het vis evenement ook onze Vesting in hun verhalen de hele wereld overbrengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant