Afbeelding

Denk mee over toekomst winkelcentrum De Struytse Hoeck

Actueel 455 keer gelezen

Hellevoetsluis -  Winkelt u wel eens in winkelcentrum De Struytse Hoeck of heeft u ideeën over de toekomst van het winkelcentrum? Vanaf woensdag 1 april kunt u op www.destruytsehoeck.nl of www.hellevoetsluis.nl een enquête invullen waarin u uw mening kunt geven over het winkelcentrum.

De resultaten van het onderzoek worden gebruikt voor een toekomstvisie voor het winkelgebied. Doel is om de aantrekkingskracht van het centrum te vergroten en daarbij aan te sluiten bij de wensen van klanten. Naast de online enquête worden 600 mensen van binnen en buiten Hellevoetsluis gebeld voor een telefonische enquête. Ook ondernemers worden betrokken bij het onderzoek.

Waarom een visie?
Winkelcentrum De Struytse Hoeck trekt wekelijks tienduizenden bezoekers. Het winkelcentrum staat er goed voor, met een mix van boodschappen, modezaken en andere winkels, afgewisseld met plekken waar je gezellig iets kunt eten of drinken. Er is weinig leegstand en er is een belangrijk pluspunt: je kunt er gratis parkeren. Ook zijn er regelmatig evenementen en activiteiten in de weekends. Dat is echter geen reden om achterover te leunen. Het is een uitdaging om ook in een tijdperk dat internetwinkelen nog steeds aan populariteit wint, te bieden wat past bij de wensen van de klant. Daarom werken de gemeente, winkeliersvereniging en vastgoedeigenaren samen aan visie voor een toekomstbestendig winkelcentrum.

Uw mening is belangrijk!
Tot en met 24 april kunt u de enquête invullen. We willen graag weten wat uw verbeterideeën zijn voor het winkelcentrum. De oproep om de enquête in te vullen geldt zowel voor bewoners van het centrumgebied, als voor inwoners van Hellevoetsluis en mensen die van buiten Hellevoetsluis naar De Struytse Hoeck komen om er te winkelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant