Afbeelding

Theatervoorstelling Twee Hondjes

Actueel 126 keer gelezen

Olof Palme was premier van Zweden toen hij in 1986 werd doodgeschoten op de stoep in Stockholm op een koude avond in februari. Muziektheater groep "De Andersons" maakt er een voorstelling over met een wel heel aparte invalshoek. Zij laten "Olof Palme" de moord zelf onderzoeken. Tot op de dag van vandaag is het nog altijd niet duidelijk wie de moord heeft gepleegd. Bent u klaar voor een veelzijdig, scherpzinnig en verfrissend avondje uit? Bezoek dan op woensdagavond 4 februari de voorstelling "In gesprek met mijn moordenaar." van muziektheatergezelschap de Andersons in Theater De Twee Hondjes. U gaat beleven hoe de charmante Olof Palme in anderhalf uur tijd zijn eigen moord gaat onderzoeken. Hij gaat in gesprek met politieke tegenstanders, een Zuid-Afrikaanse spion, een alcoholist, Vladimir Putin maar ook met zijn eigen vrouw.  De Andersons bestormen vol hartstocht en overgave de Nederlandse theaters met deze voorstelling. Roel Dullaart en Anna Ågren vormen samen met muzikant Mirek Walton het muziektheatergezelschap De Andersons.

Wie was Olof Palme?
Olof Palme, een eigenzinnig visionair die de wereld wakker wilde schudden. Hij zette zich sterk in voor de wereldvrede en riep de mensen op om te durven dromen. Hij was een politicus met een kunstenaarsziel. In zijn speeches citeerde hij filosofen, dichters en schrijvers. Palme werd regelmatig vergeleken met John F. Kennedy; beiden waren jong, progressief en controversieel en beiden werden vermoord.

Wie is de dader?
"In gesprek met mijn moordenaar" is een theatrale muzikale thriller mét humor en uitermate geschikt voor de nieuwsgierige mens. Het is anders dan anders door het pakkende verhaal en de combinatie met muziek. U kunt alvast genieten van een voorproefje op de website www.deandersons.nl. U hoort gelijk hoe prachtig Anna Ågren kan zingen en ervaart de spanning die wordt opgebouwd in het verhaal. En de grote vraag is: Weet je wie de dader is na de voorstelling? Een ding is zeker u weet heel veel meer als u naar deze voorstelling gaat!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant