Nipte overwinning

Ibis met de hakken over de sloot tegen Yum

Actueel 180 keer gelezen

Hellevoetsluis- De volleybalsters van Ibis hebben hun draai nog niet echt gevonden, want ook de wedstrijd tegen het laag geplaatste Yum werd met een magere 3-2 (19-25, 25-21, 19-25, 25-20, 16-14) overwinning binnen gehaald. De Hellevoetse tweedeklasser moest in De Morgenstont tot twee keer toe een achterstand wegwerken waarna het in een zinderende finaleset met 16-14 setwinst de zege veilig stelde. 'Het was een zware bevalling, maar we hadden ook zomaar kunnen verliezen. Vooral in de laatste set was het puntje voor puntje bij elkaar sprokkelen. Het was vooral rommelig, zoals in de eerste set waar we een marge van vijf punten voorsprong in de finale van de set gewoon weggaven. We pakten het in de tweede set op, maar ook deze was tot aan het einde spannend. Na de verloren derde set moesten we het vierde part winnen om in de wedstrijd te blijven. Nee, het verliep allemaal niet zo eenvoudig,' aldus Amanda Bechtum. Rianne Jongejan was de grote verlosser bij Ibis door het winnende punt tegen de vloer te jassen. Bij Ibis ontbraken Ine Rila en Lucinda Broecks. De vrouwen van Ibis spelen aanstaande zaterdag om 18.00 uur in De Meander in Oostvoorne de derby tegen Volley Voorne 2.
Ibis (vrouwen): Danielle Engels, Petra Hoogendoorn, Amanda Bechtum, Suzanne Weerheim, Tina Koudijzer, Cynthia Verkerke, Rianne Jongejan en Astrid van Schie.