Afbeelding

ING klanten kiezen de lokale held van Hellevoetsluis

Actueel 251 keer gelezen

De afgelopen weken zijn ING-klanten uitgenodigd om hun lokale held voor te dragen. Een lokale held is een onderneming waar je graag naar toegaat. Dat kan zijn omdat je er nu eenmaal de beste producten of diensten kunt vinden, omdat de service bijzonder is. Vanwege de persoonlijke noot of de sfeer. Veel mensen zijn diep in hun hart wel fan van een onderneming en willen dat ook laten weten. Meestal door mond-op-mond reclame, maar nu kon iedereen door middel van de lokale helden verkiezing uiting geven aan zijn of haar klanttevredenheid.

Kaas en Zo lokale held in Hellevoetsluis
Kaas en Zo op de Struytse Hoeck is door de klanten van ING verkozen tot lokale held van Hellevoetsluis. Martin Padmos van Kaas en Zo ontving uit handen van Pascal de Groot een bijpassende oorkonde. Ook maakt Kaas en Zo kans om de lokale held van heel Nederland te worden.
Mevrouw P.J. Eeltink-Langestraat die als ING-klant meestemde in de lokale held verkiezing won VVV bonnen ter waarde van 100 euro die zij uit handen van Pascal de Groot ontving.

Landelijke verkiezing
In 78 regio’s is een lokale held gekozen. Uit deze 78 helden selecteert ING 1 held per provincie. Deze 12 provinciale lokale helden, gaan samen op voor de titel van ‘Lokale held van Nederland’. Heel Nederland kan op Facebook zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. De uitslag zal op 8 december bekend gemaakt worden. De winnaar wint een workshop bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship van de Erasmus Universiteit Rotterdam
Leo Blok

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant