Afbeelding

Gebruik de OPK-container en maak kans op een tablet of e-reader

Actueel 1.146 keer gelezen

Inwoners van Hellevoetsluis zijn al heel milieubewust. Voor het gescheiden inzamelen van oud papier en karton wordt goed gebruik gemaakt van de minicontainer met het blauwe deksel. Maar het kan nog beter. Niet alleen oude kranten en reclamefolders, maar ook printerpapier, cadeaupapier, vellen karton, inpakpapier en afgedankte kartonnen dozen kunnen in de 'blauwe bak'. Want papier vergaren, is bomen sparen. We gaan toch zeker allemaal ‘vol aan de bak’ voor het scheiden van papier en karton?

Doe mee en win: OPK-Selfie actie
De gemeente Hellevoetsluis heeft een leuke actie bedacht om het gescheiden inzamelen van oud papier en karton nog meer te stimuleren. Laat zien dat je de minicontainer met het blauwe deksel gebruikt door een ‘OPK-Selfie’ te maken van jou, je partner of kinderen bij, op of in de ‘blauwe bak’. Bijvoorbeeld een Selfie met een doos op je hoofd, of je kind(eren) met een stapel kranten in de bak. Verzin maar iets leuks, zolang de blauwe bak er maar op staat. Heb je geen blauwe bak? Geen probleem; maak dan een selfie bij een OPK-verzamelcontainer in de openbare ruimte. Daarmee laat je zien dat je actief meedoet aan het gescheiden inzamelen van oud papier en karton en maak je kans op mooie prijzen, die er ook nog eens voor zorgen dat er minder papier gebruikt hoeft te worden.
Lees op de actiepagina www.hellevoetsluis.nl/volaandebak hoe je kunt deelnemen aan de actie en kans kunt maken op één van de mooie prijzen: een tablet, een e-reader of een kindertablet. De actie loopt tot en met 12 december.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant