Afbeelding

Komt U ook op de fiets naar de reünie van de Witte school?

Actueel 139 keer gelezen

Natuurlijk is dat niet verplicht maar toch min of meer aan te raden. Niet alleen door de grote drukte die er verwacht wordt voor de reünie van de Witte School die gehouden wordt in scholengemeenschap Helinium maar ook door het bezoekersaantal wat verwacht wordt voor het Kickboksgala No Guts No Glory in sporthal De Fazant. Beide evenementen worden tegelijkertijd gehouden op zaterdag 1 november en er zouden wat problemen kunnen zijn met het parkeren. Er is een ruime fietsenstalling waarvan (op eigen risico) gebruik gemaakt kan worden.

Er worden bewegwijzeringsborden voor de reünie geplaatst. Volg deze zoveel mogelijk om zo overlast te voorkomen. Ook is het toegestaan voor de reünisten om te parkeren in de berm aan de Haringvlietweg. Het hek aan de zijde van de Groeneweg is open zodat de afstand naar het Helinium te overbruggen is. Daar stopt ook de bus, dus gebruik maken van het openbaar vervoer is ook nog een optie. Ook op de eerste parkeerplaats aan de Fazantenlaan- voor het Helinium- is het mogelijk uw auto te parkeren. U kunt dan via de achterzijde, binnendoor naar de reünie. Er zou mogelijk parkeeroverlast kunnen zijn in de Vogelbuurt waar wij bij voorbaat onze excuses voor aanbieden.

Opening
Bijna 400 reünisten zullen herinneringen op gaan halen aan hun lagere schooltijd. De start van de reünie is om 12.00 uur. Om 13.00 uur zal de reünie officieel geopend worden door onze oud-leerling, wethouder Hans van der Velde. We hopen er met elkaar een prachtige dag van te gaan maken en wij wensen alle reünisten heel veel plezier op deze dag waar door velen zo lang naar uitgekeken is!

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant