Afbeelding

Drie nachtafsluitingen Botlektunnel in beide richtingen

Actueel 14 keer gelezen

De Botlektunnel is tijdens het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 23 december ‘s nachts in beide richtingen afgesloten vanwege werkzaamheden aan de nieuwe Botlekbrug. Tijdens deze afsluitingen worden over de tunnelbak van de Botlektunnel de tussenliggers voor de toeritten van de nieuwe brug geplaatst.

Nachtafsluitingen Botlektunnel in december (week 51)
• vrijdag 20 december 23.00 uur tot zaterdag 21 december 08.00 uur
• zaterdag 21 december 22.00 uur tot zondag 22 december 09.00 uur
• zondag 22 december 22.00 uur tot maandag 23 december 05.00 uur

Omleidingsroute
Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de naast de Botlektunnel gelegen Botlekbrug.
Gele borden geven de omleidingsroute aan.

Verbreding A15
De A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein wordt tot eind 2015 aangepakt om de doorstroming te verbeteren en de veiligheid te optimaliseren. In totaal komt er 85 km aan extra rijstroken bij en wordt er een nieuwe bredere en hogere Botlekbrug gebouwd. A-lanes-A15, het consortium dat in opdracht van Rijkswaterstaat de werkzaamheden uitvoert, zal door slim plannen en bouwen de hinder als gevolg van de werkzaamheden minimaliseren.

Meer informatie
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers goed voorbereid op weg te gaan en de actuele verkeersinformatie te volgen. Weggebruikers worden ook geïnformeerd over de werkzaamheden via de landelijke vanAnaarBeter-campagne. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan op www.vananaarbeter.nl of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis). Actuele informatie over de situatie op de weg is verkrijgbaar via radio, navigatiesysteem en internet. Kijk ook voor alternatieven op www.filedier.nl

 

Uit de krant