Afbeelding

Voorne Putten Journaal

Actueel 5 keer gelezen

Woensdag 11 december is het Brielse Kerstmanhuis officieel geopend door Burgemeester Betty van Viegen en Wethouder Klaas Schipper.

De Kerstman en zijn vrouw Layla hebben samen met hun elfjes en rendieren, hun intrek genomen in het Merula Weeshuis in Brielle. De Kerstman vertelde dat hij heel blij was om weer terug in Brielle te wonen. Tenslotte heeft hij lang geleden ook een tijdje in Brielle gewoond. In het Brielse Kerstmanhuis wordt tijdens een rondtoer door de elfjes uitgebreid verteld wanneer de Kerstman in Brielle heeft gewoond. De elfjes laten de slaapkamer van de Kerstman en zijn vrouw zien, de verblijfplaats van de rendieren, de bakkerij en uiteraard de werkplaats van de elfjes. Maar ook kunnen met echte hijskranen de pakjes uit de arrenslee worden gelift en sneeuwballen worden gegooid in de schoorsteenkamer. In iedere kamer is er iets te zien en te doen!

Het Brielse Kerstmanhuis is geopend op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.hetbrielsekerstmanhuis.nl.

Uit de krant