Afbeelding

Pakkende liedjes met een beetje soul, folk en heel veel hart

Actueel 74 keer gelezen

Miss Molly & Me gaat goed, heel goed. Twee jaar geleden verscheen dit duo voor het eerst ten tonele met hun debuutalbum Rewind and Say Hello. Aansluitend reisden ze met hun theaterconcert langs meer dan 30 verschillende theaters in Nederland. Ze waren huisband van LINDA. Magazine en van de Gouden Loekie. Ook gingen ze mee op tour met MOKE en The Webb Sisters.

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg, ook bekend van haar rol als ‘Danni Lowinski’ in de gelijknamige tv-serie vanaf januari weer te zien is, en Helge Slikker, bekend van de band Storybox en zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van ‘Kauwboy’.

Touren in het buitenland
De eerste helft van 2013 stond in het teken van touren in het buitenland (o.a. New York, Rome, Milaan, Kaapstad), de tweede helft gaat helemaal over het nieuwe album TRAVELERS en de daarbij behorende tour. Dit keer is er gewerkt met een hele band. De liedjes op dit album zijn geïnspireerd door het reizen, door de verhalen die ze onderweg tegenkwamen, door de schoonheid, de rauwheid en het onverwachte.
Miss Molly & Me staat voor verassende folky en soulvolle muziek aangevuld met harmonieuze zang en een vleug humor. Waar Helge de ingetogen muzikant lijkt, blijkt Marlijn de femme vocale die haar publiek zonder aarzelen het universum van Miss Molly & Me in sleept. Op onze website (www.theatertweehondjes.nl) staan een paar mooie muziekfragmenten.
vrijdag 20 december - Theater Twee Hondjes - Opzoomerlaan 106 – Hellevoetsluis - Vesting
Reserveren via telefoonnummer (0181) 31 04 73 of via www.theatertweehondjes.nl - aanvang : 20.15 uur
toegang : € 16,00 - Reserveren voor voorstellingen in het hele seizoen: (0181) 31 04 73 of www.theatertweehondjes.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant