Afbeelding

Bewoners Dierenriem smullen

Actueel 99 keer gelezen

Na vorige week al heerlijk van de frietjes en snacks gesmuld te hebben, stond er j.l. woensdag 25 september de bewoners van de Dierenriem weer een verrassing te wachten. Nog maar kort geleden waren de pannenkoekenbaksters al in de Grootenhoek geweest, dinsdag 24 september waren zij in de Torenhoeve, maar deze woensdag waren zij aanwezig op de locatie Dierenriem.

Ze hadden zich aangekleed als juffrouw Saartje van de vroegere serie Swiebertje. Natuurlijk werden zij geholpen door Welzijnsmedewerker en organisator Annet Roelofs, de vrijwilligsters Hanny en Bep en diverse verzorgenden. Bijna alle bewoners werden naar de gemeenschappelijke zaal gebracht en daarna kon het pannenkoekenfeest beginnen.
De ene na de andere heerlijk gebakken "schijven" werden verorberd, nadat zij besmeerd waren met appelstroop of suiker en natuurlijk hapten de verzorgenden en anderen ook een en ander met smaak naar binnen. Na afloop waren er door de dames meer dan 200 pannenkoeken gebakken en werden zij d.m.v. bloemetje en een luid applaus in het zonnetje gezet. De ingrediënten werden zelfs kosteloos door hen verzorgd. Op de vraag of zij nog eens terug moesten komen, werd door de bewoners met een luidkeels "ja" beantwoord. Iedereen heeft het enorm naar de zin gehad en heeft lekker gesmuld.
Annet Roelofs

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant