Afbeelding

Helius na zege op EHC 2 nog steeds ongeslagen

Actueel 44 keer gelezen

De handballers van Helius hebben na drie gewonnen wedstrijden de leiding genomen in de regio tweede klasse D. De Hellevoeters versloegen zonder Daan Struik op het Fazantencomplex opponent EHC 2 met 29-17 (15-6). ‘Dit was een mooie afgetekende uitslag,’ vond interim-coach Frans Prins. ‘Het liep vooral in de eerste helft erg lekker. De koploper nam het heft meteen in handen. De linkshandige A-junior Jasper Lukhezen zorgde vooral in de tweede helft voor het nodige gevaar, ‘We speelden lekker fanatiek, ouderwets handbal.

’ Toch kwam de thuisclub op De Fazant met 2-3 achter. ‘Wij bleven met inzetten op de keeper wat achter in de score.’ Doch de omschakeling was er al snel, want Helius stoomde af op een 15-6 theestand. Na de rust een zelfde spelbeeld. EHC kwam er niet meer aan te pas. Grote man bij de Hellevoeters was Bas van den Heuvel met 11 treffers. Helius gaat aanstaande zondag naar Papendrecht om de strijd aan te binden met medetitelkandidaat DES ’72. De wedstrijd begint om 13.30 uur.
Helius (mannen): Laurens Luyendijk (40. Patrick Pastoor); Bas van den Heuvel (11 keer), Jeffrey Prins (2 keer), Yannick Zwaan (2 keer), Pascal Haak (2 keer), Erik Haak (3 keer), Tijmen Bestebreurtje (2 keer), Nick Hovenkamp (4 keer), Jasper Lukhezen (3 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant