Afbeelding

14 september 65 ste Lampionnenoptocht in Hellevoetsluis

Actueel 133 keer gelezen

Dit jaar bestaat de lampionnenoptocht in Hellevoetsluis 65 jaar. Voor ons, de organisatie, is dat dan ook de reden om dit jaar iets extra’s te gaan doen. Inmiddels hebben een aantal bedrijven, naast de EID onze hoofdsponsor, te kennen gegeven ons te willen sponsoren. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Om dit grote evenement te organiseren, hebben wij nog vrijwilligers nodig die ons kleine, maar enthousiaste team willen komen versterken. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw R. Ruylof (314738)

Gezocht
We zijn nog op zoek naar: verkeersregelaars met een diploma, juryleden, mensen die folders willen verspreiden langs de route en mensen die de deelnemers willen inschrijven. We hebben enorm veel ideeën, die alleen nog verder uitgewerkt moeten worden. Helaas kunnen wij daar nog geen mededelingen over doen, want alles is nog in een beginstadium. Maar één ding is zeker, het zal anders zijn dan anders. Eén ding is wel zeker, er zullen dit jaar ook bekers uitgereikt gaan worden in de categorie eigengemaakte lampionnen. Dus ga lekker aan de slag en maak een mooie lampion en maak dan kans op een mooie beker.
Ook zal er dit jaar voor alle deelnemers een klein, maar leuk aandenken zijn aan de 65ste lampionnenoptocht. Heeft u nog oude foto’s van de optocht, dan willen wij die graag gebruiken om te publiceren. Natuurlijk ontvangt u uw foto’s terug. Mailen mag natuurlijk ook. U kunt uw foto’s en verhalen sturen via de mail naar k.immerzeel@online.nl of via de post naar K. Immerzeel, A v/d Hulststraat 2, 3223RJ Hellevoetsluis.

Oude trekker
Verder zijn wij op zoek naar mensen die een oude trekker en kar (uit vroegere tijden) in het bezit hebben en deel willen nemen aan de optocht. Mocht u belangstelling hebben, ook dan kunt u contact opnemen met mevrouw R. Ruylof 314738. De komende weken kunt u regelmatig stukjes verwachten in plaatselijke kranten om u zoveel mogelijk up-to-date te houden van alle ontwikkelingen rondom de 65ste EID Lampionoptocht in Hellevoetsluis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant