Afbeelding

Aanmelden PUSH Soccer Event!

Actueel 62 keer gelezen

Op woensdagmiddag 12 juni a.s. van 13.00 tot 18.00 uur vindt op het speelveld van korfbalvereniging AKV ’t Capproen en op het verharde speelveld (Martin Luther Kinglaan, Hellevoetsluis) het jaarlijkse Soccer Event plaats. Het is voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar. Het evenement waar iedereen naar uit kijkt! Het Sportteam van stichting PUSH organiseert met medewerking van V.V. Nieuwenhoorn en F.C. Vlotbrug het jaarlijkse 5 tegen 5 Soccer Event Hellevoetsluis. Vorig jaar deden 161 deelnemers mee!

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is op het hoofdkantoor van stichting PUSH (Sportlaan 1), bij de sportleiders en gymdocenten van Sportteam PUSH (tijdens de wekelijkse sport en spel activiteiten) en de basisscholen. Je kan jouw team ook via email aanmelden! Door een mailtje te sturen met daarin de team naam, namen van de spelers, naam contactpersoon + adresgegevens en telefoonnummer naar sporthellevoetsluis@stichting-push.nl De kosten per deelnemer zijn 2 euro en dienen direct bij inschrijving betaald te worden. Je kan minimaal 5 en maximaal 7 spelers per team aanmelden, het toernooi is voor iedereen en om mee te doen hoef je niet op een voetbalvereniging te zitten. Er zijn, mits er genoeg inschrijvingen zijn, aparte toernooien voor jongens en meisjes.

Uiterlijke inschrijfdatum!
Je kunt inschrijven voor de leeftijdscategorie 9 t/m 12 jaar uiterlijk tot en met vrijdag 7 juni a.s. Schrijf je wel snel in want vol = vol! Een sporttenue is uiteraard verplicht en houdt rekening met schoeisel, want je speelt op gras en / of asfalt! De organisatie kan, indien daar aanleiding voor is, vragen naar je identiteitsbewijs i.v.m. je leeftijd. Een kopie van je identiteitsbewijs meenemen naar het toernooi is voldoende.

Meer informatie
Voor meer informatie dien je contact op te nemen met Sportteam PUSH en vragen naar Sonny Booth, Fabio van Veen of Jeffrey Emor, telefoonnummer 0181-316688 of email sporthellevoetsluis@stichting-push.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant