Afbeelding

Spinnen voor Alpe D’Huzes

Actueel 78 keer gelezen

Team “de Leuko’s” en Team “Bondgenoten” organiseren een spinning evenement in sportinstituut Warren, op zondag 26 mei, voor Stichting Alpe d’Huzes, in onze strijd tegen kanker. Het wordt geen gewoon traditionele spinning evenement, maar een heel bijzondere! Het programma bestaat uit “losse”uren, onder leiding van een ervaren instructeur afkomstig uit onze regio. Wij willen naast deze instructeur een bekende Nederlander laten meefietsen of entertainen.

Zowel de entourage als de verzorging van de deelnemers is zeer compleet. Van massage tot en met fruit en sportdrank is gezorgd. Na het spinning verzorgen wij een “walking lunch”. Kortom, een groots evenement voor het goede doel. Dit evenement is opgezet voor de realisatie voor het goede doel en wij hopen hiermee iedereen enthousiast te krijgen om hieraan mee te doen. Voor velen de mogelijkheid om kennis op te doen voor spinning. Voor deze spinners en voor de ervaren spinners bieden wij ook een presentatie op een tacx (fiets op een rolband) met een simulatie van de berg, Alpe d’HuZes. Zeer realistisch!! Wij gaan vanaf 10.00 uur van start. Wij zullen na de laatste spinning groep het complete donatie bedrag officieel bekend maken. De opbrengst van dit evenement bestaat uit donaties. Om deel te nemen vragen wij een minimale sponsorbijdrage van 25 euro per spinbike per uur. Na inschrijving ontvangt men een sponsorlijst waarop men familie, kennissen, collega’s en/of bedrijven schrijft, die de spinner sponsort.
De spinner met het hoogste sponsorbedrag wordt beloond met een leuke attentie! Schrijf je nu in bij Warren’s Sportinstituut, Martin Luther Kinglaan 7, 3223 GG Hellevoetsluis, tel. 0181 318847.
Dit spinning evenement is een initiatief van team “de Leuko’s” http://deelnemers.alpe- huzes.nl/teams/de-leuko-s/ en team “Bondgenoten” http://deelnemers.alpe- huzes.nl/teams/bondgenoten/ Naast deze actie kunt u ons verder steunen door een donatie te doen op de eerder vermeldde links. Tot zondag!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant