Bondsvoorzitter Erik van Heijningen en wethouder Veerman van de gemeente Alblasserdam met de KNZB waarderingsprijs 2012.
Bondsvoorzitter Erik van Heijningen en wethouder Veerman van de gemeente Alblasserdam met de KNZB waarderingsprijs 2012.

Erik van Heijningen weer voor vier jaar voorzitter KNZB

Actueel 160 keer gelezen

Erik van Heijningen is afgelopen zaterdag 20 april tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) herkozen als voorzitter voor een termijn van 4 jaar. Het is de vierde termijn van Van Heijningen.

De Algemene Vergadering steunde de herverkiezing van Van Heijningen vanwege zijn kwaliteiten als voorzitter en het belang van zijn bestuurlijke functies in de LEN en de FINA. Als bondsvoorzitter kan hij daar invloed uitoefenen, wat van groot belang is voor de uitstraling van de verschillende zwemsporten in Nederland. De gemeente Alblasserdam ontving de KNZB waarderingsprijs voor hun inzet bij de bouw van een nieuw zwembad volgens het 2521 concept. Tijdens de vergadering werd uitvoerig stilgestaan bij 125-jarig bestaan van de KNZB. Het jubileumjaar werd officieel 'geopend' en toegelicht. Erica Terpstra sprak de leden toe via een videoboodschap en feliciteerde hen. Cabaretier Vincent Bijlo gaf een leuke conference over zijn ervaringen met zwemmen.
Bron:KNZB

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant