Afbeelding

Spinningmarathon levert € 5.800,- op voor Villa Joep en kinderbo

Actueel 16 keer gelezen

Zaterdag 16 maart j.l. heeft de Spinningmarathon bij Yvonne’s Lifestyle Centre € 5.800,00 opgeleverd voor Villa Joep en kinderboerderij de Kerkestee. Villa Joep is een stichting die zich ten doel stelt om kinderen te genezen van neuroblastoom kanker. In 2012 zijn er 2 belangrijke wereldwijde doorbraken bereikt! Op 16 Maart vormde Yvonne’s Lifestyle Centre tussen 10.00-16.00 uur het decor van een spinningfestijn, waarbij sportieve prestaties én het goede doel hand in hand gaan. 50 Sporters hebben zich in het zweet gefietst voor het goede doel.

De “Spin for Life” marathon
Het was al vroeg een drukke en gezellige boel bij Yvonne’s Lifestyle Centre. De grote zaal van YLC was omgetoverd tot een “spinningarena”. De muziek tijdens de spinningmarathon werd verzorgd door twee live DJ’s van PartyBuren. De enthousiaste spinninginstructeurs (Lisette, Zefanja, Monique, Fabian, Miranda, Chantal, Ronald en Tineke) sleepten de deelnemers er door heen! De gehele dag door werden de deelnemers verzorgd met sportdrankjes, fruit, krentenbollen en broodjes. Een team van EHBO-ers, fysiotherapeut en sportmasseur stond klaar om de spinners te verzorgen.
Na 6 uur zwoegen en zweten kwam dan eindelijk het spannende moment van de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. De eerste cheque à € 2.700,- werd overhandigd aan Dhr. Parlevliet (voorzitter) en Dhr. Boot (secretaris)van kinderboerderij de Kerkestee. Zij waren erg blij met dit mooie bedrag.
De tweede cheque van € 3.100,- werd overhandigd aan twee ambassadeurs van de Stichting Villa Joep, Jan en Elly Heisen, de opa en oma van Joep die op de leeftijd van 3 jaar aan neuroblastoom kanker is overleden. Na de spinningmarathon werden de prijzen verloot en kon men genieten van een drankje en een hapje. Yvonne’s Lifestyle Centre wil alle deelnemers, sponsors, vrijwilligers, onze medewerkers die zich, allemaal in hun vrije tijd, enorm hebben ingezet om de Spinningmarathon tot een succes te maken, hierbij heel erg bedanken!” Voor een foto-impressie van de “Spin for Life” Spinningmarathon kun u kijken op onze facebookpagina en www.ylifestyle.nl (fotogalerij).

Uit de krant