Afbeelding

We hebben het voorjaar in onze bol!

Actueel 64 keer gelezen

Op 6 maart organiseert het Centrum Vrijwilligerswerk een Voorjaars Vrijwilligersmarkt. Naast verschillende optredens van onze Hellevoetse fotograaf Wil van Balen en Multiperscussions jeugdgroep Get Rhythme kunt u heel veel informatie over vrijwilligerswerk krijgen. U doet in ieder geval weer leuke ideeën op en een aanrader is om een dagje vrijwilligerswerk mee te doen in het kader van NL DOET of de Opschoondag. Zo kunt u ervaren of vrijwilligerswerk ook iets voor u is.

Het is Feest
Het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis bestaat 10 jaar. Wij vieren dit succes! Voor alle vrijwilligers is er een groot Vrijwilligersterras met voor iedereen koffie en gebak. Vrijwilligers zijn vaak de drijvende kracht binnen een organisatie. Bovendien heeft Vrijwilligerswerk ook een belangrijke sociale functie. Vrijwilligers maken het verschil!

Programma
De markt is geopend van 10.00 tot 16.00uur. Snuffel lekker bij de verschillende organisaties en kijk wat zij te bieden hebben. Zolang de markt geopend is kunt u in het vrijwilligerscafe genieten van een kopje koffie met vlaai. Helvetia vermaakt u met straattheater, Sneeuwwitje en haar 7 dwergen komen langs. Een gezellig bloemetje staat klaar voor elke potentiele vrijwilliger. KDO doet de aftrap om 10.30 uur met een warming up. Om 13.30 uur kunt u zich laten verrassen door een optreden van onze eigen Hellevoetse persfotograaf Wil van Balen. Hij zingt de sterren van de hemel. En als afsluiter treed het jeugd ensemble van Multi percussie op. Get Rhythm laat het winkelcentrum nog even horen en zien hoeveel plezier je kunt hebben in een steelband.

Organisaties
De kramen worden bemand door vele organisaties! Buiten vrijwilligerswerk presenteren zij zich met een nieuw programma, een demonstratie en met andere boeiende informatie.
Deelnemende organisaties zijn: Brandweermuseum, Vrijwillige Brandweer, Buurtpreventie, Stichting MEE, Senioren Online, Gymvereniging KDO, Maasdelta, ANBO, Droogdok Jan Blanken, Frontaal, Noordhinder, de Grootenhoek, SBO, STER , Stichting Anders Spelen, PUSH, Vestingtennis, Turkse Vrouwencommissie, Alzheimercafe, buurthuis de Klinker, Pameijer , Sensoor, Rode kruis, Hospice de Waterlelie, EHBO, VU, de Bibliotheek, Vrijwilligersterras, de Kookclub en Die mooie molen.
Maak er een uitje van en kom op 6 maart kijken: de kramen staan voor het plein van V & D.
Op naar het voorjaar en bezoek de Struytse Hoeck op woensdag 6 maart!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant