Afbeelding

Fiat 500 en de strijd tegen kanker

Actueel 137 keer gelezen

Maanden is hij er al mee bezig en de datum is al geprikt. Op zondag 11 augustus 2013 organiseert Ary mol een Fiat 500 meeting op de Brouwersdam in Schouwen-Duiveland. De locatie waar ook het bekende Concert at Sea wordt gehouden. Op deze dag hoopt hij 3000 fiat 500 fans bijeen te krijgen.

Of het nu om de oude of het nieuwe model auto gaat dat maakt niet uit, elke Fiat 500 is welkom. Tegelijkertijd wil hij aan deze actie een goed doel koppelen. Er is gekozen voor het KWF ( Koningin Wilhelmina Fonds) die een bijdrage in de strijd tegen Kanker altijd wel kan gebruiken en blij zijn met het initiatief van Ary Mol. De aanbevelingsbrief van het KWF is inmiddels binnen en de gehele opbrengst van deze dag zal naar deze stichting gaan. Meer over de actie kunt u terug vinden op de site van de KWF en het Fiat forum.

Ook Fiat Nederland heeft zijn medewerking toegezegd en stelt verschillende fiat 500 modellen beschikbaar voor deze meeting. Voor aanvang van de meeting zal er een rondrit plaatsvinden over Schouwen-Duiveland. Via het Fiat forum heeft Ary contact gekregen met Astrid Broekezitter die lid is van de Fiat 500 club. De twee zijn in gesprek gegaan en zij heeft het op zich genomen om een mooie route uit te zetten over het eiland. De mogelijkheid voor inschrijving voor deze rondrit zal later bekend gemaakt worden. Meedoen aan deze tour is niet gratis maar ook deze opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF.

De nodige vergunningen zijn inmiddels binnen en omdat organisatiebureau Beachboom de dag ervoor een DJ contest organiseert kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten die er al opgebouwd zijn. Er is een horecagelegenheid, er zijn toiletvoorzieningen en kinderattracties. Beachboom staat dan ook 10% van de horeca opbrengst af voor het goede doel. Maar voor niets gaat de zon op dus is aan dit alles is wel een prijskaartje verbonden en is Ary Mol dringend op zoek naar sponsors die deze dag hun naam willen verbinden aan dit mooie evenement maar kleine sponsors zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wat verder nog ontbreekt, zijn de mensen die hun handen uit de mouwen willen steken en een steentje bij willen dragen om deze dag tot een succesvolle te maken. Gedacht wordt dan ook aan mensen die willen helpen met de organisatie, EHBO-ers en parkeerwachten. Mocht je mee willen helpen aan deze bijzondere dag of deze Fiat meeting willen sponseren of vragen hebben over de inschrijving voor deze meeting? Neem dan contact op met Ary mol en dat kan via zijn mailadres: arymol67@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant