Afbeelding

Spetters in het gemeentehuis...

Actueel 88 keer gelezen

Traditiegetrouw is de eerste expositie die in het nieuwe jaar in het gemeentehuis van Hellevoetsluis te zien is, die van de groep Spetters. Spetters is een verstandelijk gehandicapten kunstgroep onder leiding van Johan van Konijnenburg, die met deze groep geweldige resultaten weet te behalen.

Dit jaar zijn de werken nog kleurrijker dan andere jaren en bovendien te koop. Voor de prijs van 25 euro kunt u kiezen en na afloop van de expositie ( op 7 maart) mag u het kunstwerk meenemen.

Locoburgemeester Jorriena de Jongh opende de expositie en prees de inzet en de werken van de kunstenaarsgroep. Met een fraaie rap gaf daarna Andy een gelijkenis weer tussen de kleuren van de werken en de komende lente en natuurlijk moest Jorriena de Jongh daarbij een passende zonnebril op. Daarna konden de vele bezoekers de geëxposeerde doeken bekijken en genieten van een drankje en een hapje…Voor wie niet kon: de expositie duurt nog tot 7 maart en begaande foto impressie geeft u een beeld van hoe het was en wat u kunt verwachten…

Blok & Van Balen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant